Coaching voor ouders

Naast het werken met professionals en kinderen biedt Kinderen & Zo ook coaching voor ouders aan. Er zijn periodes waarin jij en je kind samen in balans zijn en de opvoeding prettig verloopt. Er zijn ook momenten dat de opvoeding minder soepel verloopt en je de balans dreigt kwijt te raken. Soms weet je niet meer wat je moet doen om een vervelende situatie om te draaien. Vraag je je af hoe het ook anders kan en wil je dat er een deskundige met je meedenkt voor nieuwe inzichten en inspiratie? Maak dan een afspraak bij Kinderen & Zo voor een coachingsgesprek.

Hoe?

Wat kun je verwachten van een coachingsgesprek? Een ontmoeting met aandacht, verbinding en empathie. Kinderen & Zo biedt je eerst een luisterend oor, verdiepende vragen en een spiegel van wat ik hoor en zie. Samen komen we tot nieuwe inzichten en verkennen we hoe je dit kunt toepassen in jouw situatie. De coaching kan plaats vinden op locatie of bij je thuis. 

  • Coaching tijdens een ontspannen wandeling
  • Coaching bij je thuis

Ook vragen van praktische aard kun je bij mij stellen. Welk speelgoed past bij welke leeftijd of hoe richt in mijn huis in nu er kinderen zijn?

Praktische opvoedtips?

Heb je behoefte aan gratis opvoedtips die je net even verder kunnen helpen? Klik op de button en laat me weten waarmee ik je kan helpen.