Rots en Water Training IJsselstein

Rots en Water training voor kinderen vanaf 8 jaar

Rots en Water
Biedt ondersteuning bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden, zelfvertrouwen en weerbaarheid

De rots en watertraining was leuk. Ik vond de groep heel leuk. We deden soms spelletjes. We hebben veel geleerd, rots is dat je sterk blijft en water is dat je slim blijft. Ik heb geleerd te gronden, dat is dat je sterk blijft staan op de grond. Ik heb geleerd dat je niet alleen stop moet zeggen, maar dat je hard stoppen moet zeggen en dat je je hand naar iemand zijn hart richt. Dat helpt! Ik vind het jammer dat het is afgelopen.

profile-pic
Micah

Reserveer vandaag nog

De elementen uit de training worden spelenderwijs aangeboden met spel en fysieke oefeningen. Eerst doen en ervaren, dan praten! Rots en Water geeft je kind een goede basis voor de rest van zijn leven. Jouw kind ontdekt dat er in elke situatie meerdere manieren zijn om te reageren.

profile-pic

Mijn twee oudste kids, 9 en 8 jaar, hebben meegedaan met de rots en water training!

We hebben er veel over gesproken en ik was blij toen ze de eerste les achter de rug hadden. Wat waren ze allebei enthousiast. Ik zag aan Jochem dat hij zich op zijn gemak voelde en relaxed thuis kwam. Trots was hij op de "rots" die ze meekregen. De onderwerpen die langskwamen konden we ook toepassen. Zo had Jochem in die periode zijn spreekbeurt. Wat helpt om je wat sterker te voelen? Dat was leuk om thuis uit te proberen. En Mila die behoorlijk kan piekeren had vooral veel aan de les over hoe je gedachtes kan kiezen.

Ze waren ook super trots op hun eigen kracht. Een plankje doorslaan, super cool. De manier waarop de lessen werden gegeven speelde een grote rol. Ze hadden niet het idee dat ze iets moesten, het ging allemaal spelenderwijs.

Ik denk dat ze in de toekomst absoluut open staan voor een vervolg van de rots en water training!

Jochem en Mila

De training Rots en Water biedt ondersteuning bij het ontwikkelen van:

Trainer Rots en Water

pedagogisch-coach-erika-roodenburg

Reserveer vrijblijvend je plekje en ontvang meer informatie.

Rots & Water trainingen 2017

Training Maart

6-13-20-27 mrt/ 3-10 apr.

​Leeftijd vanaf 8 jaar

vol

Training Augustus

19-26 aug/ 2 sept.

Starters middelbare school

Training September

4-11-18-25 sept / 2-9 okt.

​Leeftijd vanaf 8 jaar

Help je ook mee met delen? --->>