Erika RoodenburgPedagogisch coach, trainer Rots en Water èn trotse moeder

Children learn more from what you are              than what you teach.

Ik ben moeder van twee heerlijke jongens van 7 en 4 jaar. Zij zorgen ervoor dat ik elke dag volop in beweging ben. Met mijn mind maar ook met mijn lijf. Elke dag is anders! Ik vind het fijn om mee te bewegen binnen mijn eigen mogelijkheden en grenzen. In mijn dagelijkse leven staat verbondenheid en vriendschap centraal. 

In mijn werkende leven heb ik veel van mijn talenten ontdekt en kunnen ontwikkelen. Ik heb ervaren dat de woorden verbinden, coachen, creativiteit, vernieuwing en organiseren bij me passen. Tijdens het werken met kinderen heb ik geleerd verbinding te maken om een veilige relatie te creëren. Een relatie gebaseerd op vertrouwen en groei. Dat ik me kan verplaatsen in de wereld van een kind helpt mij nog elke dag. Mijn talent om te organiseren heeft zich volop kunnen ontwikkelen in mijn functie als leidinggevende in de kinderopvang. Ik vind het leuk om samen te werken, te creëren en te inspireren. De opleiding pedagogisch coach, die ik in 2011 succesvol afgerond heb, was dan ook op mijn lijf geschreven. In 2015 ben ik gecertificeerd trainer geworden van Rots en Water. 

Mijn talenten en ervaringen komen samen in Kinderen & Zo. Doen wat bij me past, wat me blij maakt en waar ik goed in ben. Coachen, trainen en inspireren met de focus op de verbinding tussen kinderen en de mensen om hen heen. Als Rots en Water trainer bouwen aan het zelfbeeld van onze kinderen. Dat is mijn droombaan! 


Malcare WordPress Security